25 d’octubre del 2015

XXI SALÓN DEL MANGA DE BARCELONA


Aquest proper cap de setmana tindrà lloc, a Barcelona, el XXI Salón del Manga i he cregut que seria bo fer arribar aquesta notícia a tots vosaltres.

A qui els agrada llegir, i segurament a aquells que potser no els agrada tant, podran trobar en el Manga una forma diferent d'apropar-se a la lectura. La paraula japonesa Manga serveix per a designar les historietes en general. El Manga comprèn una varietat de gèneres com són: les sèries d'animació, pel.licules, videojocs, novel.les... I és una part importantíssima del mercat editorial del Japó.

És una bona ocasió per a passar una jornada interessant per als que ja coneixen aquest món del Manga o per a descobrir-lo si no el coneixeu. Té tant d'èxit, que ja no hi ha entrades per al dissabte 31; així que si voleu anar-hi ja ho sabeu.

Pàgina oficial XXI Salón del Manga

El Manga   (clica i tindràs accès a informació sobre el Manga)

El Manga en Japón (interessant vídeo explicatiu)




1 comentari:

  1. Quins grans moments he passat amb les sèries d'animació japoneses, totes elles procedents dels còmics manga. Aquí algunes de les meves favorites:
    La família Robinson: https://m.youtube.com/watch?v=TrtVSLLKwlQ
    Ulysses 31: https://m.youtube.com/watch?v=yQD3GAD0NIw
    Chicho Terremoto: https://m.youtube.com/watch?v=4xx2rtX00QQ
    I podria continuar amb moltes d'altres com "Dos fuera de serie", "La panda de Julia", " Bola de drac", ...
    Segur que entre tots podem fer una llista dels personatges Manga que més ens agraden; jo em quedo amb la Juana Hazuky, de la serie "Attacker you"





    ResponElimina