7 de gener del 2016

PREMI SAMBORI ÒMNIUM 2016



El Premi Sambori Òmnium és un premi de narrativa en català dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de totes les escoles dels Països Catalans. Té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres. Des de 2006, Òmnium Cultural organitza i impulsa el Premi Sambori a Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord, tot coordinant-se amb la Fundació Sambori, que s'encarrega de l'organització del premi a la resta dels països de parla catalana.

La data límit perquè cada centre lliuri els treballs que participen al Premi Sambori 2016 és el 4 de febrer.

Per participar-hi, només cal que llegiu atentament les bases dels premis i que us animeu a demanar als professors que us ajudin i us inscriguin en el concurs. 
S'esculliran els tres millors  treballs per a cada categoria (cicle) i es faran arribar tres còpies de cada treball seleccionat a la seu d’Òmnium més propera al nostre centre, juntament amb la butlleta de participació omplerta pel professor corresponent.

Consulteu les bases del premi Sambori 2016 a: 
https://www.omnium.cat/sites/default/files/gestio/triptic_bases_2016_0.pdf

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb les professores o professors de llengües del centre.


ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada